Η Εταιρεία

Ποιοι είμαστε
Η επιχείρηση Eyeplus ξεκίνησε το 1977, από το ζεύγος των διπλωματούχων Οπτικών Στάθη Βέλτσο και Μαρία Ισμυρίδου, όταν λειτούργησε το πρώτο τους κατάστημα στους Αμπελόκηπους επί της Λ. Κηφισίας, το οποίο ήταν και το πρώτο κατάστημα Οπτικών στην ευρύτερη περιοχή και εξακολουθεί να έχει δεσπόζουσα θέση στην αγορά της περιοχής.
Από το 2007 η κόρη τους, Μυρτώ Βέλτσου, επίσης διπλωματούχος Οπτικός, εισήλθε στο δυναμικό της επιχείρησης και το 2018 είναι πλέον και η ιδιοκτήτρια, συνεχίζοντας την επιτυχημένη οικογενειακή παράδοση.
Στόχος μας ήταν και είναι πάντα η ιδανική λύση κάθε προβλήματος της όρασης των πελατών μας. Εργαλεία για το σκοπό αυτό έχουμε τόσο τις επιστημονικές μας γνώσεις, όσο και την προσωπική εξυπηρέτηση πριν και μετά την πώληση.
Στο κατάστημα μας θα εκπλαγείτε τόσο από την μεγάλη, προσεκτικά διαλεγμένη ποικιλία επώνυμων σκελετών οράσεως και ηλίου όσο και από τις οικονομικές αλλά παράλληλα ποιοτικές συλλογές μας. Επιλέγουμε πάντα ποιοτικούς οφθαλμικούς φακούς και φακούς επαφής.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας σε παραγγελίες γυαλιών οράσεως, σας προτείνουμε να μας καλέσετε για να κλείσουμε ραντεβού και να εξυπηρετηθείτε σύμφωνα με τα δικά σας χρονικά περιθώρια.